Află mai multe despre

BD COMMUNICATION

Servicii specializate de comunicare personalizată, promovare targetată, inbound marketing și marketing automation prin platform Business Days. 

Ce servicii sunt incluse în

BD COMMUNICATION


 • generare de continut video, audio, foto, text, machete pentru campaniile de comunicare si promovare prin BD Communication

  Servicii de generare de conținut

  Oferim servicii de generare conținut: prin articole, materiale video, e-book-uri, ghiduri, infografice, materiale audio sau indirect prin intermediul evenimentelor online sau offline înregistrate și transmise live. Realizăm la standard calitativ, machetele și materialele suport pentru campaniile de comunicare și promovare targetata prin platforma BD.

   

   

   

 • servicii inteligente de amplificare vizibilitate a continutului prin platforma Business Days

  Servicii inteligente de amplificare conținut

  Te ajutăm să maximizezi vizibilitatea articolelor de conținut din campaniile de comunicare și promovare targetata folosind: blogul, portalurile Business Days, newsletter, prin postări folosind paginile de social media (Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, Youtube, Vimeo, Issuu, Slideshare, Pinterest, Tiktok) și prin comunicările directe: mesaje (Facebook messenger, Linkedin messenger și Whatsapp).

   

 • servicii de creare customer persona, audiente, promovare targetata si performance marketing prin BD COMMUNICATION

  Servicii de promovare targetata

  În cadrul campaniilor de lead generation și de comunicare inteligentă te ajutăm cu servicii de promovare targetata pornind de la boost postări, lead generation, campanie c2w prin social media, campanii video, campanii de creștere a gradului de social engagement, campanii de Google Display și Google AdWords pentru a ne asigura că mesajele se afișează către publicul țintă. Campaniile de promovare targetata au și campanii de re-marketing și de optimizare a targetarii, precum și personalizarea comunicării.

 • servicii de captare si generare de lead-uri prin platforma Business Days prin BD COMMUNICATION

  Servicii de lead generation

  Oferim servicii de inbound marketing  pe platforma Business Days prin care prospecții interesați de anumite topicuri, subiecte care au legătura cu produsele și serviciile clienților completează anumite formulare pentru a avea acces exclusiv la anumite materiale de conținut. (De exemplu: e-book-uri, ghiduri, înregistrări ale unor evenimente online/off-line exclusive sau pur și simplu participarea la anumite evenimente online sau off-line pe un domeniu de interes).

 • servicii de lead nurturing si generare de microconversii prin platforma Business Days - BD COMMUNICATION

  Servicii de lead nurturing

  Oferim servicii inteligente de ghidare comportamentală a lead-urilor captate către diverse microconversii și pregătirea acestora pentru a fi introduse în funnel-ul de vânzare.

   

   

   

   

   

   

   

 • servicii de marketing automation, servicii de personalizare a comunicarii folosind inteligenta artificiala prin BD

  Servicii de marketing automation

  Oferim servicii de automatizare a anumitor procese de marketing și campanii multifuncționale, ce se desfășoară pe mai multe canale, folosind tehnologia și diverse platforme software cu scopul de a crește eficiența, productivitatea și a îmbunătăți rezultatele.

Completează formularul pentru o ofertă personalizată

 

 

* Sau poți iniția un dialog prin whatsapp apăsând butonul verde de sub imagine.

 • Cuvinte cheie legate de gama de servicii BD COMMUNICATION

   

  servicii de generare de continut, creare de continut audio, crearea de continut video, crearea de continut foto, crearea de continut text, crearea de e-book, crearea de ghiduri, machete, postere, baner promovare, copywriting, sales copy, marketing copy, servicii de amplificare vizibilitate pentru continut, crearea de newslettere, crearea de emailuri de vanzari, crearea de postari, postari pentru facebook, postari pentru instagram, postari pentru linkedin, postari pentru pinterest, postari pentru issuu, postari pentru youtube, postari pentru tiktok, postari pentru twitter, campanii de comunicare directa, facebook messenger, linkedin messenger, permision marketing, email marketing, servicii de lead generation, lead capturing, inbound marketing, servicii de generare microconversii, lead nurturing, funnel de marketing, awareness, interes, consideration, prospecti, formulare optin, formulare optout, pop-up marketing, push notification, chat bot, marketing automation, customer persona, segmentare clienti, targetare, promovare targetata, optimizarea targetarii, remarketing, retargeting, optimizarea elementelor creative ale campaniilor de promovare, personalizarea mesajelor in campaniile de comunicare si promovare, tool-uri de inteligenta artificiala de profilare a personalitatii prospectilor, personalizarea si imbunatatirea comunicarii folosind tool-uri de inteligenta artificiala, comunicare interna, servicii de relatii publice, PR, servicii de comunicare, social media, online, web development, crearea de landing page-uri

Business Days o decada în slujba succesului!

 

11 ani investiți cu pasiune în dezvoltarea mediului economic din România și în consolidarea culturii antreprenoriale. Peste 100 de evenimente, cu peste  45.000 de participanți cumulați, cu peste 337.500.000 euro generați prin evenimentele Business Days în mediul economic. În cei 11 ani de zile am reușit să coagulăm o comunitate de peste 450.000 antreprenori, manageri, profesioniști și tineri alături de platforma și proiectele Business Days și BDTV.

 

Află mai multe despre noi:

www.businessdays.ro

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate

Copyright © 2021 Business Days. Toate drepturile rezervate